Çocuklar kaliteli uyusun, sağlıkla büyüsün

28-06-2022 11:00
Çocuklar kaliteli uyusun, sağlıkla büyüsün

"Uyusun da büyüsün” diye başlayan ninniyi hepimiz biliriz. Geçmişten günümüze annelerin dilinde olan bu ninni aslında bilimsel bir gerçeğe de işaret ediyor.

 

Çocukların sağlıklı gelişiminde en önemli faktörlerden biri de kaliteli uykudur.

Uyku, başta beyin olmak üzere tüm organlarımızın yenilenmesi için gerekli olan hayati ihtiyaçlarımızdan biridir. Düzenli uyku çocuklarda;

-Büyüme hormonu salınımını artırır.

-Vücudun kendi kendini onarmasını ve yapılandırmasını sağlar.

-Vücut fonksiyonları için çok önemli olan protein sentezini tetikler.

-Hafızayı güçlenir. Öğrenme sürecini kolaylaştırır ve hızlandırır.

-Uykusunu alan çocuklar daha mutlu, sakin ve uyumludur. Düzenli uykunun hiperaktivite, depresyon, anksiyete gibi rahatsızlıkları azalttığı da bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

 

ÇOCUK, YATAK ODASINI SEVMELİ

Çocukların uyku alışkanlıklarının oturmasında odalarının dizaynı önemli rol oynar. Bu nedenle çocuğun seveceği, benimseyeceği, kendini güvende ve mutlu hissedeceği, rahat ve huzurlu bir oda tasarlanmalıdır. Bebek ve çocuk odalarında;

·Mobilya seçimi,

·Kullanılan renkler,

·Karyola, oyun ve eğitim alanlarının odadaki yerleşimi,

·Yatağın kalitesi,

·Işıklandırma,

·Duvarlardaki süsleme, resim ve desenler gibi birçok unsura özen gösterilmelidir.

SİZİN İÇİN TÜM DETAYLARI DÜŞÜNDÜK

Siz de çocuğunuz için her anlamda ideal bir yatak ve yaşam odasının hayalini kuruyorsanız, doğru adrestesiniz. The Little Concept, çocukların kendini ait hissettiği, güvenli, konforlu, doğal ve kaliteli malzemelerden üretilmiş konsept oda takımlarıyla yanınızda.

 

·Organik ve Sağlıklı Masif Karyola

The Little Concept’te karyolalar masif ahşaptan yapılır. Masif ahşap, ağacın organik halinin, herhangi bir kimyasal maddeye maruz bırakılmadan karyolaya dönüşmüş halidir. Boya ve cilalı modellerde de sertifikalı, sağlıklı, güvenli, su bazlı ürünler kullanılır.

Yaşayan, nefes alan, organik masif karyola çocuğunuzun saatlerini geçirdiği alanda en sağlıklı alternatiftir.

·Tescilli, Patentli, Özgün Ürünler

The Little Concept imzası taşıyan ürünler, tescilli ve patentlidir. İskandinav stilinin hakim olduğu mobilya tasarımlarımızda kaliteli, doğal ve sağlam ürünlerle sade, natürel renklerde; pastel ve beyaz tonlarla uyumlu kombinler hazırlıyoruz. İç dekorasyonda dünyaca ünlü İskandinav tarzını kullanarak çocuklar için hem huzurlu hem mutlu hem de şık odalar oluşturuyoruz.

 

·Pedagog Onaylı Duvar Kağıtları

The Little Concept duvar kağıtları pedagog onaylı tasarımlardan oluşur. Uyku odasına özel duvar kağıtlarında çocukların kendini güvende, sakin, dingin ve huzurlu hissettiği; ürkütmeyen, sevimli hayvan yüzleri ve motifler kullanılmaktadır.

 

·Çocuğun Gelişimini Destekleyen Tasarım

Montessori felsefesi ile uyumlu karyola takımlarımızda, çocukların kendi becerilerini geliştirip hiç kimseye muhtaç olmadan yataklarına çıkabilmeleri için karyola yere yakın veya sıfır olarak tasarlandı.

Karyola alanı gün içinde oyun alanına dönüşebilir. Böylece çocuklar yataklarını daha kolay benimser. Önceden odasında uyumak istemeyen çocuklar bile bu tasarım sayesinde yatağa gitmeye can atar.

 

·Kaliteli, Sağlıklı Uyku Yatakları

0-12 yaş arasında kullanılabilen iç yataklarımız, rahat ve sağlıklı uyku için özel tasarlanmıştır.

İç yataklarımız çocuk ve bebeklerin omurga gelişimini destekleyen %100 lateks yüzeyli ürünlerden oluşmaktadır.

 

·%100 Pamuklu Müslin Çarşaf Takımları

İyi bir uyku için çarşaftan yastık kılıfına kadar kullanılan yatak takımlarının kalitesi önemlidir. Bebek ve çocukların hassas cildine uyumlu yüzde 100 pamuklu müslin çarşaf takımlarımız kaliteli uykuyu destekler.

 

·Karyolaya Dönüşebilen Beşikler

The Little Concept’te iki tür beşik seçeneği sunuyoruz. Klasik beşik çeşitlerimizin yanı sıra standart boyutlardan daha büyük yapılan ve ileride karyolaya dönüşümü sağlanabilen özel tasarım beşiklerimiz de mevcut.

 

Çocuk Odası, Uyku Odası ve Bebek Odasında siz de The Little Concept farkını deneyimleyin.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.