The Little Concept’te Sipariş Süreci

19-01-2023 17:09
The Little Concept’te Sipariş Süreci

 

The Little Concept’in sevgiyle tasarladığı birbirinden güzel ve özgün ürünleriyle şimdi çocuklarınız için hayal ettiğiniz odaları kurmak veya mevcut odaları şık dokunuşlarınızla dönüştürmek çok kolay.

 

Web sitemiz üzerinden, detaylı ürün bilgilerinden yararlanarak beğendiğiniz ürünleri seçip kolayca siparişinizi verebilirsiniz. Yakın çevrede yaşayan müşterilerimiz ise İzmir Bostanlı Girne Bulvarı ve Şanlıurfa Esentepe Osmanhazi Caddesi üzeri bulunan showroom mağazalarımıza gelerek ürünleri birebir yerinde görüp siparişlerini oluşturabilirler.

 

The Little Concept ekibi olarak müşterilerimizle iletişim sürecini en sağlıklı şekilde yürüterek siparişlerin sorunsuz bir şekilde adrese teslim edilmesini sağlıyoruz.

Peki, süreç tam olarak nasıl işliyor?

 

Gelin, adım adım sürecin detaylarını hep birlikte inceleyelim.

 

1.Adım: Sipariş

Satış mağazamıza geldiğinizde müşteri danışmanlarımızla birebir görüşerek istediğiniz ürünlerin model, ölçü, renk, malzeme, detay özelliklerini seçip siparişinizi verirsiniz.

www.thelittleconcept.com online alışveriş sitemizden de birkaç kolay adımla beğendiğiniz modelleri belirleyerek uygun ölçüleri ve rengi seçersiniz. Verdiğiniz mobilya siparişlerinizin ardından tarafınıza bir konfirmasyon e-maili gönderilir. Sistemimize düşen siparişinize istinaden en kısa sürede yetkili bir arkadaşımız sizi telefonla arayıp gerekli tüm konularda sizi bilgilendirir ve detayları sizinle birlikte tekrar teyit eder. Son olarak tarafınıza e-mail ile detaylı Müşteri Sipariş Sözleşmesi Formu gönderilerek ürünlerinizin size ulaştırılacağı teslim tarih aralığı bildirilir.

 

2.Adım: Üretim

Her biri tescilli ve patentli ürünlerle hazırlanan, doğal ve organik malzemelerin kullanıldığı dayanıklı mobilyalarımızın üretimi tamamen el işçiliğiyle usta eller tarafından gerçekleştirilir.

The Little Concept’i farklı kılan en önemli özelliklerden biri de üretim aşamasıdır. İzmir’de bulunan konsept atölyemizde, alanında deneyimli ustalarımız tarafından müşterilerimizin siparişleri doğrultusunda ürünler özel olarak hazırlanır.

 

3.Teslimat/Montaj

The Little Concept markasıyla tasarladığımız özgün mobilyalarımızın üretimi sipariş üzerine yapıldığı için ürünlerin hazırlık aşaması belli bir zaman almaktadır. Standart ölçüler ile üretimi yapılan modellerimizin teslim tarihi 10 işgünü olup özel ölçü detayında olan sipariş terminlerimiz ise 15 işgünüdür. Siparişiniz seçtiğiniz mobilyalar adresinize demonte şekilde teslim edilir.

Eğer kurulumun tarafımızca yapılmasını isterseniz yetkili ekip arkadaşlarımız adresinize gelerek, satın aldığınız ürünün montajını servis ücreti karşılığında gerçekleştirir. Dilerseniz size ilettiğimiz kurulum kılavuzu ile montajı kendiniz de yapabilirsiniz.

 

-Bonus: Ücretsiz Dekorasyon Danışmanlığı

The Little Concept olarak oda takımı alan tüm müşterilerimize siparişleri öncesinde ücretsiz dekorasyon danışmanlığı hizmeti de vermekteyiz.

·Bebek ve çocuk odasını kurarken, özellikle küçük, çıkıntılı ve girintili, köşegen odaların ölçüsüne uygun mobilyaların seçilmesi, buna uygun siparişin verilmesi ve odaya yerleşiminin planlanması,

·Odanın ışık açısına, mobilyaların yerleşim pozisyonlarına ve annelerin estetik tercihine göre odada renk bütünlüğünün sağlaması,

·Çocukların hayal dünyalarını geliştirmeye yönelik ve motor becerilerine paralel sağlıklı gelişimlerini destekleyecek odaların tasarlanması gibi birçok aşamada profesyonel dekorasyon danışmanlık hizmetinden ücretsiz olarak siz de yararlanabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.